Οι πολύτιμοι λίθοι όπως διαμάντια, ρουμπίνια και σμαράγδια γοήτευαν τους ανθρώπους ήδη από την αρχαιότητα. Ωστόσο, οι πολύτιμοι λίθοι έχουν εκτιμηθεί και λόγω της πίστης στις πολυάριθμες ιδιότητες τους.

Η παράδοση της αναζωογόνησης του νερού με πολύτιμους λίθους εντοπίζεται χιλιάδες χρόνια πίσω. Ο Πεδάνιος Διοσκουρίδης, Έλληνας γιατρός τον 1ο αιώνα μ.Χ., θεράπευε τους ασθενείς του με πολύτιμους λίθους και μέταλλα. Για την Αγία Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν, μια Βενεδικτίνα ηγουμένη που έζησε τον 12ο αιώνα, οι πέτρες ήταν φορείς «ουράνιων ενεργειών της δημιουργίας» και εξέπεμπαν θεραπευτικές δονήσεις. Σήμερα, οι προσεγγίσεις για τη θεραπεία μέσω κρυστάλλων αποτελούν σημαντικό συστατικό πολλών ολιστικών θεραπευτικών πρακτικών. Τα μείγματα VitaJuwel ακολουθούν αυτές τις κρυσταλλικές θεραπευτικές παραδόσεις.

Vitajuwel: Ιδιότητες Κρυστάλλων

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, σοφοί άνδρες και γυναίκες έχουν μελετήσει τους ενεργειακούς κόμβους που μπορούν να αναζωογονήσουν ένα εύθραυστο ανθρώπινο σώμα και πώς να τους φέρουν σε ισορροπία με τη χρήση κρυστάλλων και πολύτιμων λίθων. Εμπνευσμένοι από αυτήν την αρχαία παράδοση σήμερα διακρίνουμε επτά κρυστάλλινες ιδιότητες σε ένα ή περισσότερα από τα μείγματα πολύτιμων λίθων της VitaJuwel. Ορισμένα μείγματα μπορεί να αντιπροσωπεύουν περισσότερα από ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά.

  • Έμπνευση Σαφήνεια & Εστίαση
  • Διανόηση, Φαντασία & Σοφία
  • Επικοινωνία, Αυτοέκφραση
  • Αγάπη, αρμονία & Ισορροπία
  • Δύναμη θέλησης & εσωτερική δύναμη
  • Αισθησιακότητα, Θερμότητα & Ευαισθησία
  • Αυτοαποδοχή, Προστασία & Ασφάλεια

Κρυσταλλική θεραπεία: τι είναι οι δονήσεις;

Όλα τα μη ορατά κύματα ενέργειας όπως ραδιοκύματα, υπεριώδεις ακτίνες, κύματα ήχου, ηλεκτρομαγνητικά κύματα κ. άλ.. Για παράδειγμα: η επίδραση των μη ορατών κυμάτων από τον ήχο στο ραδιόφωνο και τις εικόνες στην οθόνη της τηλεόρασης. Τα μη όρατα ραδιοκύματα μεταφέρουν αυτού του είδους τις πληροφορίες σε χιλιάδες χιλιόμετρα. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι επίσης αόρατες και τη, συχνά, οδυνηρά επίδρασή τους, τη νιώθουμε όταν εκτιθέμεθα για πολύ καιρό σ’ αυτές. Η σύγχρονη επικοινωνία είναι αδιανόητη χωρίς ραδιοκύματα. Οι συνομιλίες και η χρήση του Διαδικτύου δεν θα λειτουργούσαν χωρίς αυτές τις μη ορατές δονήσεις.

Η καινοτομία του ρολογιού χαλαζία ήταν ένα κβαντικό άλμα στη μέτρηση του χρόνου, καθώς κανένα άλλο ρολόι προηγουμένως δεν μπορούσε να παρακολουθεί τον χρόνο με τόση ακρίβεια όσο ένα ρολόι χαλαζία. Ο πυρήνας αυτής της καινοτομίας ήταν ένας καθαρός χαλαζίας με συχνότητα 215 Hz, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως ακριβής γεννήτρια ρολογιού.

Για να κατανοήσουμε το σύμπαν, πρέπει να σκεφτούμε: την ενέργεια, τη συχνότητα και τη δόνηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στις πέντε (5) αισθήσεις τους για να πουν ποια είναι η πραγματικότητά τους(!), χρησιμοποιώντας το αισθητηριακό τους επίπεδο για να καθορίσουν το πλαίσιο γνώσης τους με βάση την εποχή που ζούμε. Αλλά το πλαίσιο της γνώσης μας αλλάζει πάντα! Για παράδειγμα η επιστήμη απέδειξε ότι ο κόσμος είναι στρογγυλός΄, όταν πριν, πιστεύαμε, ότι ήταν επίπεδος. Αν και δεν μπορούμε να τα δούμε, ο παγκόσμιος νόμος της φύσης λέει ότι “όλα έχουν τη δική τους δόνηση”.

Τα άτομα βρίσκονται συνεχώς σε κατάσταση κίνησης. τα πάντα στο σύμπαν δονούνται συνεχώς.

Κάθε κρύσταλλος έχει τη δική του ξεχωριστή, πολύ λεπτή δόνηση. Αυτές οι δονήσεις έχουν τη δύναμη να αναδομούν τα μόρια του νερού.

Η τοποθέτηση τους “πίσω από το γυαλί” δε σταματά αυτή τη διαδικασία, καθώς οι δονήσεις περνούν χωρίς πρόβλημα από ένα φυσικό φράγμα όπως το γυαλί (ας σκεφτούμε τις ακτίνες του ήλιου, τα ραδιοκύματα ή ένα ποτήρι νερό σε φούρνο μικροκυμάτων). Έτσι λειτουργεί η μέθοδος του VitaJuwel. Με το VitaJuwel, το ίδιο το νερό μετατρέπεται σε φορέα των κραδασμών των πολύτιμων λίθων. Ο Ιπποκράτης είπε: «Η τροφή σου θα είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου».

Με το VitaJuwel από τη χρονοβόρα εργασία του καθαρισμού ακατέργαστων λίθων που θα βάζατε απευθείας στο πόσιμο νερό σας. Ταυτόχρονα, η γεύση αναπτύσσεται πιο γρήγορα, πιο ισορροπημένη, λεπτή και σαφώς διαφορετική ανάλογα με το μείγμα πολύτιμων λίθων.

Χάρη στον αισθητικά ευχάριστο σχεδιασμό του, το VitaJuwel Gemstone Vial ανεβάζει την κρυσταλλική θεραπεία στον τομέα της υψηλής κουλτούρας. Κάθε φιαλίδιο είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης στο τραπέζι του δείπνου και μια πραγματική πηγή έμπνευση